Зареждане

Ислам Махачев: Хабиб ни покрива всички разходи

Ислам Махачев: Хабиб ни покрива всички разходи
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 10:00 ч
Ислам Махачев разкри, че Хабиб Нурмагомедов издържа своите приятели по време на лагерите им. Миналия уикенд в Лас Вегас Махачев успя да се справи с Тиаго Мойсес и записа 8-ма поредна победа в UFC. В неговия ъгъг беше Хабиб, който не спираше да му дава съвети.

Махачев прекара няколко месеца в САЩ, където се готвеше за битката си. Заедно с него има още бойци от Дагестан, които се готвят за срещи в своите организации. Нурмагомедов покрива разходите на всички и им помага напълно безплатно.

Такава е била и традицията на неговия покоен баща Абдулманап Нурмагомедов, който почина преди година. В интервю пред медиите след победата си във Вегас Махачев сподели нещо, което само той и неговите приятели знаят:

Беше тежък лагер и имах много дребни контузии. Щастлив съм, защото направих над 3 рунда с добър боец и това е добър опит за мен. Не вярвах, че той ще ме свали на земята, но го направи. Сега много от моите братя, които се занимават с борба ще са ядосани. Съгласен съм с тези, които говорят, че съм като Хабиб. 

Искам да съм като него, защото е страхотен. Той е шампион и има много пари. Има всичко в момента, но въпреки това е скромен. Той идва в САЩ и стои с нас по 2 месеца, за да ни помага. 

Хабиб не ни взима пари, просто идва и помага на всички. Той наема голяма къща за отбора и много коли. Никой не плаща нищо. Хабиб ни плаща всички разходи. Той прави много неща за нас, но никой не ги знае. Всички трябва да сме му благодарни.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес