Зареждане

Иржи Прохазка се завръща в края на годината

Иржи Прохазка се завръща в края на годината
Публикувано на: Август 9, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион на RIZIN в полутежка категория Иржи Прохазка направи силен дебют в UFC. 27-годишния боец от Чехия успя да нокатутира бившият претендент за титлата Волкан Юздемир миналия месец и зае 7-мо място в ранглистата. Иржи е със статистика 27-3-1 в ММА и се намира в серия от 11 поредни победи. Прохазка печели 21 от последните си 22 битки в ММА.

"Denisa" приключва 26 от своите битки и очаква след още няколко победи да стигне до върха в новата си организация. Той се цели в завръщане през октомври или ноември, а опонента е без значение. Ето какво сподели Иржи пред MMA Junkie:


Доволен съм, че влязох в топ 10 на UFC. Доволен съм, защото исках да се докажа. Направих добри битки срещу силни съперници в RIZIN. Tрябва да се бия с корави съперници, защото те определят моите представяния в клетката. Мисля, че октомври ще бъде добър месец за битки. Искам да се бия през октомври или ноември. Не ме интересува кой ще бъде мой съперник. Всички са добри в тази категория. Искам да стигна до титлата и да покажа моята сила, техника и умения.

Мисля, че Джон Джоунс е доста изморен от защитите на титлата. Той не спря да брани титлата и не знам каква е неговата мотивация от това. Може би аз съм на ниво за върха, но се уча с всяка следваща битка. Трябват ми още няколко битки, за да се почувствам комфортно в UFC. Oще една или две битки и всичко ще си дойде на мястото.

Ще успее ли Прохазка да стигне до титлата ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес