Зареждане

Ilir Latifi с обяснение защо заслужава шанс срещу Daniel Cormier

Ilir Latifi с обяснение защо заслужава шанс срещу Daniel Cormier
Публикувано на: Февруари 26, 2018 в 10:10 ч

През изминалия уикенд в Октагона на UFC Ilit Latifi успя да надвие Ovince Saint Preux. Той довърши своя опонент с два брутални удара преди да го приспи с една от най-жестоките гилотини, на които сме ставали свидетели от срещата на Jon Jones и Lyoto Machida през 2011-та насам.

 

Great night in Orlando

Публикация, споделена от Ilir Latifi (@ilirlatifi) на



Мигове след победата Latifi изненада всички, предизвиквайки шампионът в полутежка категория Daniel Cormier.

Cormier, който коментираше събитието, набързо му отговори, припомняйки на зрителите, че има по-важни дела, тъй като му предстои среща с шампиона в тежка категория Stipe Miocic в UFC 226.

Latifi обаче вярва, че заслужава тази възможност и дори обясни защо:

"Да видим какво ще стане. Нямма проблем и аз да се бия в тежка категория. Но искам тази среща. Никога не се е бил срещу някого като мен - борец, със същия размер. Никога не ме повалят в среща. Да се изправим един срещу друг и да видим какво ще се получи."

"Уважавам изключително много DC. Той е истински шампион - легенда, както в Октагона, така и извън него. Но това е бизнес и имам възможност да получа срещата. Мисля, че ще се получи интересен двубой."

С успеха си срещу Saint Preux, Latifi вече е в серия от две поредни победи, като наскоро надви и Tyson Pedro чрез съдийско решение. Преди това той беше нокаутиран от шампиона в полутежка категория на Bellator - Ryan Bader.

Смятате ли, че Ilir Latifi е готов за титлата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес