Зареждане

Ilir Latifi: Daniel Cormier трябва да спре да ни разиграва

Ilir Latifi: Daniel Cormier трябва да спре да ни разиграва
Публикувано на: Август 11, 2018 в 09:07 ч
Ilir Latifi смята, че Daniel Cormier разиграва бойците от полутежка категория, като ги държи в неведение. DC е шампион в полутежка и тежка категория и сподели, че иска да защитава и двете си титли, но все още не излиза с официално становище, което дразни Latifi.

Ilir се ядоса, защото предизвика Cormier, който предпочете Corey Anderson пред него. Latifi обаче няма да се откаже и призова отново Cormier да сдаде титлата, защото бил твърден надебелял и нямало как да свали килограмите:

Честно казано не мисля, че той може да свали килограмите до полутежка категория. Мисля, че в момента той ни разиграва и се оглежда за битка, която да му донесе сериозни приходи. Разбирам това, но нещо трябва да се случи в полутежка категория.

Има бойци, които искат яснота и създаване на временна титла. Той говори много и каза, че ще се бие с мен, но явно търси лесни битки, а такъв боец няма как да е шампион.

Мисля, че той трябва да защити титлата срещу мен тази година или да я сдаде. Това е честно и той постигна много в спорта и е велик шампион, но сега вече времето е друго. Видях го и мисля, че е доста надебелял и няма как да свали килограмите за полутежка категория.

Ето и видео от срещата между Latifi и Cormier на което Latifi му казва, че няма да може да влезе в полутежка категория, а DC му отвръща, че ще свали килограмите по-бързо от него:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес