Зареждане

Илия Топурия: Благодаря на себе си за всичко, което постигнах

Илия Топурия: Благодаря на себе си за всичко, което постигнах
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 13:00 ч
Няма никого, когото Илия Топурия да обича повече от себе си.

Дори преди да окачи титлата в категория перо на UFC около кръста си през февруари, „Ел Матадор“ сипеше собствените си похвали и правеше някои доста големи планове за бъдещето. Топурия оправда своя самопредизвикан хайп, разбивайки бившия крал в категория перо Александър Волкановски във втория рунд на техния хедлайнер на UFC 298 в началото на годината.

Така Илия запази своято „0“ непокътната в статистиката. За да отпразнува всичко, което е постигнал, Топурия влезе в социалните медии, където отдаде почит на човека, който му е дал всичко, което има. Този човек е самият Топурия, който винаги обичал себе си и си прощавал.

Първата защита на титлата в категория перо все още не е обявена, но всички признаци в момента сочат към завръщане през септември срещу Макс Холоуей.

„Днес искам да изразя благодарността си към този човек, че ми осигури всичко, което имам. Благодаря, че ме подкрепя да издържа на всякакви обстоятелства и че никога не губи вяра в Бог и в привличането на всички добри неща към мен. 

Винаги разчита на мен и ми дава живота, на който се наслаждавам сега. Днес искам да благодаря на себе си за всички моменти, когато съм се уважавал, обичал съм се, прощавал съм си. Да живее Матадорът, който живее в мен! Винаги ще бъда горд и с усмивка на лицето си, спомняйки си всичко, което съм постигнал.”, написа Топурия в Инстаграм.

Ще успее ли Топурия да защити титлата в битка с Макс Холоуей ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес