Зареждане

Хукър излиза срещу Макхачев само заради парите, твърди Абделазиз

Хукър излиза срещу Макхачев само заради парите, твърди Абделазиз
Публикувано на: Октомври 13, 2021 в 09:47 ч
Боецът в леката категория на UFC, Дан Хукър е приел битката с Ислам Макхачев само за да вземе добър хонорар, смята мениджърът Али Абделазиз.

Хукър прие двубоя с Макхачев с кратко предизвестие, след като Рафаел дос Аньос се оттегли заради контузия от планирания им двубой в UFC 267 по-късно този месец. Хукър сподели, че от UFC са му предложили доста пари, за да приеме двубоя, а според Али Абделазиз това е била и единствената причина.

Вижте също: Дан Хукър: Махачев е добър, но и той кърви

"Изглежда хората се интересуват повече от този двубой, отколкото когато Рафаел дос Аньос беше опонента, а той е бивш шампион. Не знам защо е така, но в крайна сметка няма значение кой ще поставят срещу Макхачев. Аз бих го сложил в топ 5. Вярвам, че е един от най-добрите в леката категория. Тренирам с Ислам от седем години. Виждал съм го как побеждава Даниел Кормие, Люк Рокхолд, а и затруднява много Хабиб. Той е роден, за да стане световен шампион.

Моите уважения към Хукър, но той излиза само за да прибере парите. Той е пичага. Уважавам го като боец, но каквото и да казва, той излиза за хонорара. Единствения му начин за победа е с някой късметлийски удар. Ислам доминира над опонентите си във всяка секунда и никога не е показвал уязвимост. Хората казват, че бил скучен. Те говориха същото и за Хабиб преди време. Но Хабиб се доказа като най-великия на планетата."

Съгласни ли сте с Али Абделазиз? Излиза ли Дан Хукър само за да захлеби и без шаносве и мотивация за победа?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес