Зареждане

Хосе Алдо: Загубата от Волкановски е по-болезнена от тази срещу Макгрегър

Хосе Алдо: Загубата от Волкановски е по-болезнена от тази срещу Макгрегър
Публикувано на: Декември 5, 2019 в 10:23 ч
Хосе Алдо не смята да се оттегля скоро от ММА. Бившия шампион в категория перо е на 33-годишна възраст и планира да се бие още 7 години в ММА. "Краля на Рио" ще свали до категория петел, за да се бие със своя сънародник Марлон Мораеш на UFC 245, което ще се проведе след по-малко от 10 дни във Вегас.

Алдо беше в серия от 2 поредни победи и се надяваше на нов шанс за титлата в категория перо, но през май тази година загуби с решение от Александър Волкановски и това го накара да размисли за своето бъдеще.

Алдо подписа нов договор с UFC и сега ще търси ново начало при по-леките. Той реши да поговори за бъдещето си, както и за загубата от Волкановски, която за него е по-болезнена от тази, която допусна преди години срещу Конър Макгрегър за 13 секунди:


Със сигурност загубата от Волкановски е по-болезнена от тази срещу Макгрегър. Двамата с Конър се бихме и той вкара добър удар. В битката срещу Алекс обаче представянето ми не беше добро. Това е нещото, което ме тревожи. Не успях да направя нищо и не пробвах нищо. Добре е да загубиш, но да знаеш, че си опитал нещо. 

Да, загубите те правят тъжен, но поне си се опитвал да направиш нещо. Срамувам се от битката срещу Волкановски и не мога да я гледам. Това беше много зле. Извинявам се, но беше много зле. Бях прекалено глупав в тази среща. Имах операция на коляното и всички искаха да не се бия, но аз поисках битка. 

Мислех си, че ще мога да победя в моя град, но не успях да направя това, което тренирахме заедно с Андре. Остават ми още 7 години в ММА. Ще се бия до 40 години. Все още имам мечти за бокса и ще се боксирам скоро. Искам да спечеля титлата в категория петел, да сътворя история и тогава ще видим какво следва. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес