Зареждане

Хорхе Масвидал преговаря за битка с Усман

Хорхе Масвидал преговаря за битка с Усман
Публикувано на: Януари 30, 2020 в 13:15 ч
Хорхе Масвидал започва преговори за битка с шампионът в категорията Камару Усман. Най-лошото копеле в ММА ще получи шанс за титлата и изобщо не харесва своя опонент. Двамата едва не се сбиха в Маями и битката между тях определено ще привлече интерес.

Хорхе направи много силна 2019 година, в която навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут и стана по-известен от всякога. Усман вбеси Масвидал, защото се прави, че не го познава и сега "Gamebred" иска да го накара да си плати. Ето какво сподели Хорхе в интервю за битката си с Усман:


Той твърди, че се вълнува когато неговите опоненти говорят траштолк. Смятам да го унижа от началото до края. Ще го унижа. Няма значение дали ще е по ТВ или на друго място. Ще го унижа заради нещата, които каза. Попитаха го за мен и той можеше да направи голямо промо, но не можеше да говори. 

Аз съм боец на годината, а това се дава на най-добрите атлети. Попитаха го за мен и той се направи, че не ме познава, а сме в една категория. Усман не е боец, а повече ми прилича на политик. Той говори, че иска да се бие, но в същото време не показва с нищо, че иска да се бие. Стартираме преговори и ще видим какво ще стане.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес