Зареждане

Хорхе Масвидал: Облякох и нахраних Ковингтън, а той се продаде за лайкове

Хорхе Масвидал: Облякох и нахраних Ковингтън, а той се продаде за лайкове
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал не е готов да прости на Колби Ковингтън за обидите по негов адрес и реши да разпали тяхната вражда. Колби ще се бие този уикенд за титлата в полусредна категория срещу Камару Усман в главната битка на UFC 245, но не пропусна пред медиите да критикува своя бивш приятел.

Ковингтън нарече Масвидал, Юда и се закани, че ще го накара да си плати в клетката. В тази ситуация обаче са замесени двама и нямаше как Хорхе да остави това без отговор. Двамата дълги години са били приятели и съотборници, но златото в категорията ги скара и сега те не могат да се търпят. Масвидал, който е най-лошото копеле в UFC реши да напомни на своя бивш приятел за няколко интересни случки от миналото:


Ковингтън, спомняш ли си когато те пусках да спиш на дивана ? Плачеше заради тези бразилски момичета и аз те приютих. Нахраних те, облякох те, а ти се продаде за 7 лайка. 

Спомняш ли си, когато на плажа преди години те спасихме с Айк от гангстерите ? Спомняш ли си, когато Тибау те разби на спаринг и ти дойде при мен плачейки. Тогава ме попита дали е нормално да си уплашен като кучка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес