Зареждане

Хорхе Масвидал няма интерес за битка с Хамзат Чимаев

Хорхе Масвидал няма интерес за битка с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Ноември 22, 2021 в 03:00 ч
Най-лошото копеле в UFC не иска да се бие с изгряващата звезда Хамзат Чимаев. Хорхе Масвидал иска да се бие само с бойците от топ 5 на полусредна категория. За съжаление Чимаев все още не е пробил сред петимата най-добри в света.

В края на миналия месец Чимаев отново впечатли, след като доминира Ли Джинглиан и го удуши в първия рунд. Тази победа го вкара в топ 10 на категорията, но чеченската звезда все още е далеч от златото.

"Borz" не спира да твърди, че ще убие всички. Преди няколко часа фалшив профил на Брет Окамото обяви, че Хорхе Масвидал и Чимаев ще се бият на UFC 270 през януари 2022 година. Това обаче е фалшива новина, която заблуди много хора.

В едно от последните си интервюта Масвидал сподели следното за бъдещите си планове, които не включват Чимаев:

Хамзат Чимаев в топ 5 на полусредна категория ли е ? Не! В момента искам битки само с бойци от топ 5 на категорията. Нейт Диас също не е в топ 5 на дивизията. Искам да се бия с най-добрите в света. 

Знаете какво ви говоря. Защо да се бия с победителите от The Ultimate Fighter ? Не искам да ги засегна. Много добри бойци идват от там, но аз искам да се бия за нещо по-голямо. 

Кой ще победи в бой между Чимаев и Масвидал ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес