Зареждане

Хорхе Масвидал: Не мога да понасям Усман

Хорхе Масвидал: Не мога да понасям Усман
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 16:27 ч
Хорхе Масвидал е набелязал двама опоненти за следващата си битка и иска да мери сили с Конър Макгрегър и Камару Усман. Най-лошото копеле в ММА предпочита да се бие с "The Notorious", защото харесва неговия стил. "Gamebred" няма да преследва голямата звезда, ако ирландецът не иска битката.

Хорхе много иска битка и с шампионът в полусредна категория Камару Усман, защото той показа неуважение към него и започна да се прави, че не го познава. Масвидал споделя, че не може да понася шампиона и се закани, че ще му размаже физиономията по насилствен начин. Ето какво още сподели Хорхе за Макгрегър и Усман:


На първо място винаги са парите. Ако ми платят еднакво за двамата, то аз ще се бия с Конър, защото го харесвам. Харесва ми това, което прави в клетката. Харесва ми вниманието, което провлече към спорта и повече го харесвам като човек. От друга страна не мога да понасям Усман. 

Не мога да го търпя този пич. Ще бъда честен с вас. Винаги ще избера Усман, но това е бизнес. Ще разбия физиономията на Усман по насилствен начин. Първоначално подходих с уважение към него. Сега просто искам да му затворя устата. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес