Зареждане

Хорхе Масвидал иска да размаже физиономията на Джордж Сейнт Пиер

Хорхе Масвидал иска да размаже физиономията на Джордж Сейнт Пиер
Публикувано на: Януари 10, 2020 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал изпитва уважение към легендарният Джордж Сейнт Пиер, но въпреки това е готов да му размаже физиономията. Масвидал стана голяма звезда, след като записа две големи победи с нокаут, а след тях победи Нейт Диаз и стана най-лошото копеле в UFC. "Gamebred" иска да се възползва от славата си и се оглежда за възможно най-големите битки, които да го направят по-богат.

Масвидал говореше за битка с Конър Макгрегър, а след това и с Камару Усман. Сега той е решил да набележи и Сейнт Пиер и е готов да го върне в играта, а след това отново да го прати в пенсия:


Хората говорят за мен, че съживявам бойци, а след това пак ги пенсионирам. Нямам проблем да направя същото и с Джордж Сейнт Пиер. Ако трябва да съм честен, то тогава ще ви кажа, че искам да му размажа физиономията. 

Искам да вляза с него в клетката и да му дам всичко, което притежавам. Уважавам това, което той постигна. Джордж беше аут дълго време, а след това се завърна и победи Биспинг, за да спечели титлата. Сейнт Пиер е животно. Няма да откажа на никого в тази категория. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес