Зареждане

Хорхе Масвидал: Доналд Тръмп ме покани в Белият дом

Хорхе Масвидал: Доналд Тръмп ме покани в Белият дом
Публикувано на: Ноември 29, 2019 в 09:07 ч
Хорхе Масвидал ще изпрати най-успешната година в кариерата си като ММА боец. Той отсъстваше цели 2 години от ММА, но в началото на 2019г, се завърна ударно в октагона. Масвидал успя да нокаутира тежко Дарън Тил през март в Лондон и спечели два бонуса, с което прекъсна серията си от 2 поредни загуби.

Няколко месеца по-късно Хорхе се завърна и нокаутира Бен Аскрен за 5 секунди, което стана най-бързия нокаут в историята на UFC. Това привлече доста внимание и той получи шанс да се бие с Нейт Диаз за титлата "най-лошо копеле" в ММА.

Масвидал успя да го доминира в началото на месеца и победи с техническия нокаут, с което навлезе в серия от 3 поредни победи и сподели, че е получил покана да отиде в Белият дом, за да се види с Доналд Тръмп:


Все още не знам датата, но получих покана за Белият дом и това си е чест, без значение от политическите възгледи. Това е президента на тази страна. Ковингтън се молеше да отиде в Белият дом, а аз получих покана. Той умоляваше Дейна Уайт и Дан Ламбърт, за да му уредят покана. 

Дан се обади на своите приятели от обществото "Череп и кости" и успя да уреди нещата. Аз от своя страна получих покана от Тръмп, защото той видя, че съм лошо копеле. Има голяма разлика между мен и Колби. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес