Зареждане

Holloway: 'Ще се бия с Ortega на UFC 226 заради историята'

Holloway: 'Ще се бия с Ortega на UFC 226 заради историята'
Публикувано на: Юли 3, 2018 в 08:59 ч

UFC шампионът в категория перо Max Holloway вече създава една добра кариера в ММА средите - 26-годишният боец вече е в серия от 12 победи, като успя да надвие шампиона Jose Aldo, спечелвайки и защитавайки титлата. Той също не е вкусвал загубаот 4 години.

Хаваецът обаче не е задоволен с постиженията си - той иска да продължава да трупа успехи срещу най-добрите.

"Всичко се свежда до следата, която оставя човек. Искам да бъда запомнен като един от най-добрите на всички времена. Много време прекарвам далеч от семейството си и искам да ги накарам да се гордеят. Както тях, така и феновете - искам да оставя своята следа."

За да докаже позицията си, Holloway дори се съгласи да се изправи срещу Khabib Nurmagomedov с кратко предизвестие на UFC 223, въпреки че срещата отпадна.

Сега Max е готов да продължи със защитите - на 7-ми юли той ще се изправи срещу Brian Ortega като част от UFC 226.

И въпреки че водещата за вечерта битка ще бъде между Stipe Miocic и Daniel Cormier, Max споделя, че и неговият двубой не е за изпускане.

"Бъдете част от голямата карта, от историята. Имаме двубой, за който ще се говори дълго. От една страна е най-продължителният активен шампион в тежка категория, а от друга имаме боец, който иска да притежава титлите на две категории."

"Същата вечер обаче имаме и супердвубой. И не говоря а главното събитие. Става въпрос за подглавното. За мен значи много да съм в тази позиция. Това е среща на много високо ниво."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес