Зареждане

Holloway: Мисля, че UFC искат 5 милиона долара от Хаваи

Holloway: Мисля, че UFC искат 5 милиона долара от Хаваи
Публикувано на: Март 21, 2018 в 09:53 ч

Шампионът в категория перо Max Holloway се оттегли от защитата си срещу Frankie Edgar в UFC 222 заради контузен глезен. "Blessed" наскоро сподели за цялата ситуация.

"Беше трудно, човече. Трудно беше да го приема. Никога не съм се отказвал от среща, дори и в аматьорските си години. Толкова много можеше да бъде постигнато, но трябваше да го направя."

"Всичко се случва с причина обаче... Опитах се да направя какво ли не, за да мога да се бия, но нямаше как. Докторите не ми позволиха."

"След месец ще говорим отново и ще видим какво ще се случи тогава. Може да се наложи и хирургична намеса. За момента сме просто в очакване."

Edgar можеше да почака за титлата, но вместо това реши все пак да се изправи със заместника на своя опонент - Brian Ortega, от когото загуби за пръв път чрез нокаут. Сега Holloway има нов противник.

"Голяма работа ще е. Много повече се говори за тази среща, отколкото за двубоя с Frankie. Нямам търпение."

"Изглежда добре, няма какво да кажа. Може да удря, владее джиуджицу, вълнувам се. Тези неща ме интересуват. Когато видя опасност, се хвърлям веднага. Не се опитвам да бягам от нея. Ако нещо ме застрашава, ще се изправя срещу него. Искам да видя какво толкова страшно има."

"Може да поема удари, така че ще бъде интересно. Двама бойци, и двамата в своя пик. Очаквайте вълнуващ двубой."



Въпросът сега е "Кога?". Ако възстановяването на Holloway продължи с нормални темпове, от UFC биха могли да уредят среща за август.

"И аз чакам. Засега не са били по-близо до организиране на събитие в Хаваи, така че ще видим. Обикновено, когато NFL идва насам, им дават 5 милиона долара компенсация. Предполагам и от UFC искат същото - към момента текат преговори. Радвам се, че все пак има вероятност събитието да се състои."

"Ако се случи тази година, супер. Ако не - ще продължавам да си върша работата, като се надявам догодина през лятото все пак да се случи. Ще видим. Вярвам, че някога ще стане. Определено има напредък от преди. Само трябва да продължаваме да привличаме интерес."

Ако нещо се обърка с UFC 227 в Хаваи, Holloway все пак се надява да се завърне през юли, в UFC 226.

"За тези срещи говорим в момента. Докторите, терапевтите, треньорите ми - подготвяме се за тогава. От мен остава да остана позитивно настроен и да продължавам с тренировките. Нямам търпение. Нямам търпение отново да вляза клетката. Лошо е да се контузи човек така... Не го пожелавам на никого."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес