Зареждане

Henry Cejudo оспорва правото на Demetrious Johnson да получи реванш

Henry Cejudo оспорва правото на Demetrious Johnson да получи реванш
Публикувано на: Август 11, 2018 в 07:58 ч
Henry Cejudo направи история с победата си над Demetrious Johnson на UFC 227. Той успя да детронира “Mighty Mouse” и прекъсна серията му от 11 поредни защити на титлата в категория муха.

И докато всички говорят, че именно Johnson заслужава незабавен реванш, то Cejudo оспорва това право и твърди, че категорията трябва да продължи без “Mighty Mouse”:

От статистическа гледна точка съм съгласен, че той заслужава реванш. В същото време обаче аз трябваше да чакам 2.5 години за да получа реванш с DJ. Трябваше да чакам и сега мисля, че категорията трябва да продължи със своя нова история, която не включва Demetrious Johnson. 

Имам нужда от нова история в тази категория. Помислете малко и нека предположим, че в трилогия Demetrious Johnson ме победи. Това обаче не допринася за категорията и отново се връщаме отначало.

Мисля, че Demetrious Johnson ще се съгласи с мен и за доброто на тази категория, DJ не трябва да получава реванш. Мисля, че ще бъде добре да защитавам титлата срещу друг, а не срещу Mighty Mouse. 

Cejudo вече е участвал в битки с топ претенденти, като Sergio Pettis, Joseph Benavidez и Jussier Formiga. Заслужава ли реванш DJ при положение, че битката беше доста спорна и Mighty Mouse има вече 1 победа с нокаут над Cejudo ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес