Зареждане

Henry Cejudo: Няма да се бия с TJ Dillashawм, ако се докаже, че е измамник

Henry Cejudo: Няма да се бия с TJ Dillashawм, ако се докаже, че е измамник
Публикувано на: Март 27, 2019 в 00:00 ч
Henry Cejudo и TJ Dillashaw гласяха втора битка помежду си, но всичко се провали, след като стана ясно, че TJ се е провалил на допинг тест и получи наказание от Атлетическата комисия. Той оваканти титлата си и ще може да се завърне през януари следващата година. Henry Cejudo ще получи шанс да се бие за вакантната титла срещу Marlon Moraes и не смята да дава реванш на Dillashaw, ако се докаже, че е мамил:



Натъжава ме цялата ситуация с TJ, ако всичко е истина. Чувстваш се тъжен, но след това се ядосваш, защото той можеше да ме победи, както направи Brock с Mark Hunt. Тези неща ти се въртят в главата, защото този спорт не е бейзбол. 

Ако се докаже, че той наистина е взимал забранени вещества, то няма да имам желание да се бия с него отново. Надявам се, че това е инцидент и нещо е станало. Дано не е истина. Никога няма да се бие с него, ако се докаже, че е измамник. Няма да се бия с него дори и да ми предлагат много пари.








Cejudo успя да нокаутира TJ през януари за 32 секунди, а след битката им в неговите проби са открити забранени вещества. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес