Зареждане

Хасбула измамил свои фенове по време на турне в Австралия

Хасбула измамил свои фенове по време на турне в Австралия
Публикувано на: Септември 25, 2022 в 00:00 ч
Хасбула влезе в новините в Австралия, след като фенове се оплакаха, че са били "ограбени" по време на неотдавнашното му турне.

Сензацията в социалните мрежи с милиони последователи е ядосал някои от своите фенове. През август 2022 г. интернет звездата посети австралийските градове Сидни и Мелбърн за турне, организирано от The Hour Group. Поредицата от събития отбеляза първото международно турне на Хасбула. 

Турнето се състоеше от възможност за срещи и поздрави заедно с професионална снимка със звездата, както и пакет със стоки за турнето. Един билет струваше между $250-$299 долара. Въпреки това, след като отмени една от датите си в Сидни, Хасбула участвал в „светкавични“ сесии за срещи и поздрави. 

Той е обвинен, че се възползваl от някои от феновете си. Един от феновете се оплаква, че му обещавали много забавни неща с Хасбула, но накрая се качил на сцената, за да прекара около 30 секунди с Магомедов, след което срещата приключила.

Съобщава се, че на присъстващите не е било позволено да правят свои собствени снимки и са получили само една професионална снимка, независимо от това как се е получила. В някои случаи Хасбула не говорил с феновете си, а просто стоял в мълчание. 

Преди събитията Хасбула също обяви, че няма да прави снимки с жени поради своите „лични и културни убеждения“. Според уебсайта на The Hour Group, билетите за срещата с Хасбула идват с „картоненa фигура в реален размер“ на малката звезда. 

Докладите обаче сочат, че по време на събитието в Сидни не са раздавани такива фигури. 

19-годишният Хасбула стана известен през 2020 г. с шегите си в социалните мрежи. Роден с дефицит на хормон на растежа, Хасбула изглежда като 5-годишен. Той стана известен и в ММА обществото, след като трябваше да се бие с друг младеж със същата болест.

Срещата им пропадна, но Хасбула стана много популярен и наскоро подписа 5-годишен договор с UFC. Той ще помага за популяризиране на предстоящи битки и събития в най-голямата ММА организация в света.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес