Зареждане

Хамзат Чимаев ще тренира с алигатори и акули

Хамзат Чимаев ще тренира с алигатори и акули
Публикувано на: Март 26, 2021 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев отново планира да се завърне в клетката през юли. Това сподели Али Абделазиз, който е негов мениджър. "Borz" се възстановява и тренира в Чеченската република. Той се отказа от своето решение да се оттегли от ММА. 26-годишния боец изгря миналата година, след като спечели първите си 3 битки в UFC в рамките на 66 дни.

Той беше готов да се бие много често и UFC му уредиха бой с Леон Едуардс. За съжаление битката им пропадна няколко пъти, след като Чимаев се разболя от COVID-19 и не можеше да се възстанови.

Абделазиз сподели пред ESPN, че Чимаев ще започне да тренира след 2 седмици, а тренировките ще са специални. Той планира да плува с акули и алигатори преди да се завърне в UFC. Ето какво още разкри Абделазиз за своя клиент:

Хамзат ще започне да тренира в средата на април и ще се завърне в началото на юли. Той получава медицински грижи всеки ден, но вече е по-добре. Нийл Магни искаме за съперник, но нека видим какво ще стане. Мисля, че много от нас не разбират това, през което минават младите бойци. 

Понякога казват неща в афект, защото не могат да правят това, което обичат. Чимаев тренира и се състезава през целия си живот и се почувства сакат, защото не можеше да тренира. 

Сега обаче е здрав и ще започне да се готви. Говорихме си тази седмица и той ми каза, че ще тренира с алигатори и акули. Ще движи с тези същества, а това ще е част от специална тренировъчна програма.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес