Зареждане

Хамзат Чимаев: Обичам моите братя от Дагестан

Хамзат Чимаев: Обичам моите братя от Дагестан
Публикувано на: Ноември 2, 2021 в 04:00 ч
Чеченската звезда Хамзат Чимаев е заровил томахавката си с дагестанците. Преди няколко месеца "Borz" си спретна вражда с близките на Хабиб Нурмагомедов. Причината беше в това, че чеченеца се закани да разкъса Нурмагомедов в клетката.

Тогава роднините на Хабиб се заканиха на Чимаев, но до сериозни изблици на агресия не се стигна. Тази вражда беше причината Чимаев да се раздели с Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб и неговите роднини.

Миналия уикенд Чимаев взе участие в UFC 267 и успя да впечатли с победа над Ли Джинглиан. В интервю за руските медии Чимаев реши да поговори за Нурмагомедов и сподели, че ще му стигне ръката. Ето какво още каза той:

Разбира се, че ще стисна ръката на Хабиб. Ние сме мюсюлмани и той ми е брат от Дагестан. Аз имам много братя дагестанци, обичам ги. Пишат много в интернет и говорят лошо за нас. Не знам какво им е в главите. Ние сме мюсюлмани и дори не е необходимо да сме мюсюлмани. 

Ние сме добри хора, той направи добър живот за семейството си и аз уважавам това. Обичам всички момчета, които си вършат добре работата. 

Майка му, както и майка ми, ще се гордее, а аз знам, че майка ми се молеше за мен. По същия начин майка му се моли за него. Аз съм щастлив. Радвам се за тях и за себе си.

Ще успее ли Чимаев да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес