Зареждане

Хамзат Чимаев: Не мразя Хабиб Нурмагомедов

Хамзат Чимаев: Не мразя Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Август 9, 2021 в 02:00 ч
Непобедената чеченска звезда Хамзат Чимаев твърди, че не мрази Хабиб Нурмагомедов. Преди няколко месеца 27-годишния боец беше в Чечня и прекарваше много време с Рамзан Кадиров.

Под публикация на Кадиров, Чимаев изригна по адрес на Хабиб и сподели, че ще го разкъса. Последва напрежение между Чимаев и един от роднините на Нурмагомедов.

В крайна сметка тези коментари доведоха до раздяла между Чимаев и Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб и неговите роднини.

Много хора останаха разочаровани от поведението на Чимаев, който ще се бие през октомври с Джинлианг. В една от последните си изяви за медиите Чимаев каза следното за Нурмагомедов:

Много хора мислят, че мразя Хабиб, но не е така. Всъщност аз го обичам. В края на краищата той е мюсюлманин, а аз също съм мюсюлманин. 

И двамата сме от село, от една и съща държава, от малки републики. Чечения и Дагестан са много сходни в много отношения. 

Имам много братя от Дагестан. Веднъж някой писа, че Хабиб ще ме бие. Отговорих му, като по този начин направих грешка. 

Тогава казах, че никой няма да ме размаже - напротив, ще разбия всички. Като истински мъж трябваше да отговоря така.Често гледах Хабиб. 

Когато той се би с Конор Макгрегър, аз все още бях смел боец на BRAVE CF, гледах го и се молех за него. Майка ми направи същото.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес