Зареждане

Хамзат Чимаев намерил вдъхновение в Конър Макгрегър

Хамзат Чимаев намерил вдъхновение в Конър Макгрегър
Публикувано на: Октомври 29, 2021 в 02:00 ч
Чеченската звезда Хамзат Чимаев не е голям фен на Конър Макгрегър и често го обижда. Не така е било преди много години, когато Чимаев все още бил беден и бил далече от голямата игра.

Днес 27-годишния чеченец е една от големите надежди в UFC. Toй спечели първите си 3 битки при тях за 66 дни с приключване в 2 различни категории. Този уикенд "Borz" ще се завърне след година отсъствие, за да премери сили с Ли Джинглиан в Абу Даби.

Чимаев има големи цели и амбиции, а в началото на кариерата си намерил вдъховение в своя враг Макгрегър. В интервю за ESPN чеченската звезда сподели следното:

Прибирах се в апартамент, който не беше чак толкова хубав. Имам голямо семейство и живеехме заедно в този апартамент с майка ми, както и братята и сестрите ми. Всяка сутрин преди работа излизах да тичам и виждах голяма къща, хубава къща, хубави апартаменти и ми ставаше мъчно за майка ми.

 Винаги си мислех как взимам големите пари и как ще купя нещо на майка ми, за да я зарадвам. Гледах битката на Конър Макгрегър с Жозе Алдо. 

Тогава си казах, че аз също мога да правя тези милиони, след като и те могат. Аз съм боец и воин. През цялото време чувствах, че имам нещо в себе си и исках да го покажа на хората.

За някои хора Макгрегър е добър, а за други лош. Не може да се отрече обаче, че това момче промени играта завинаги.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес