Зареждане

Хамзат Чимаев: Искам Серони, но той е лесна битка

Хамзат Чимаев: Искам Серони, но той е лесна битка
Публикувано на: Август 4, 2020 в 08:56 ч
Хамзат Чимаев е готов да направи 3-тата си битка с UFC. 26-годишния чеченец записа две победи в рамките на 10 дни и не пое никакви щети в тях. "Borz" остана непобеден и увеличи серията си на 8 поредни победи с приключване. Чимаев иска да се бие възможно най-скоро, за да проправи своя път към върха в полусредна категория.

Дейна Уайт му обеща място в бойната карта на UFC 252 след по-малко от две седмици, но визата може да се окаже проблем. Ако това попречи, то Хамзат ще се бие следващия месец, когато организацията се върнат в Абу Даби. В интервю за Чеъл Сонен, Чимаев сподели, че иска бой с Доналд Серони и вярва, че ще го приключи за 2 рунда:

Не знам дали са ми намерили нов опонент. Тренирам всеки ден. Не знам нищо за Доналд Серони. Ще се радвам да получа битка с него. Той има голямо име, но за мен е лесна битка и лесна победа. Ще го приключа в 1-ви или 2-ри рунд. Ще се бия в полусредна категория, но може и в средна, ако ми дадат добър опонент. Искам опонент, за да го смажа. Обичам да се бия и да взимам пари. 

Колко далеч ще стигне това момче ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес