Зареждане

Хамзат Чимаев: Чеченците винаги са били най-добрите бойци в света

Хамзат Чимаев: Чеченците винаги са били най-добрите бойци в света
Публикувано на: Април 29, 2024 в 14:00 ч
Робърт Уитакър няма да има лесна задача на 22 юни в Рияд, Саудитска Арабия. Той ще се изправи срещу един от най-добрите борци на планетата. За да бъде успешен в областта на ММА, човек трябва не само да знае как да се бие, но в същото време трябва да знае и как да продава битките си.

Хамзат Чимаев се справя изключително добре засега. Много хора твърдят, че Чимаев не е победил никого, но въпреки това никой не пропуска битките му. Всички искат да знаят дали наистина ще защити уверените си и нагли изказвания, или балонът му най-накрая ще се спука. 

Сега всички фенове могат да наблюдават с напрежение дали Чимаев ще изпълни думите си в следващата битка, която този път ще бъде по-трудна от всички предишни. Уитакър има опит с много елитни състезатели в средна категория и определено ще затрудни чеченеца.

Чимаев не се притеснява от него и вярва, че звънецът удари за Уитакър:

„Разпознавам Роб като боец, но за съжаление трябва да кажа, че звънецът удари за него. Аз съм шампионът, аз съм кралят и съм най-великият ММА боец, който някога е живял. Аз съм по-добър от всички останали. Унищожавам всички, което после дразни много хора. Те ме критикуват в интернет, след като не могат да ме бият в клетката.

Всички са много бавни в сравнение с мен. Бавни и слаби. Аз, от друга страна, съм твърде бърз и силен. Който се съмнява в мен, винаги ще го опровергавам. Чеченците винаги са били най-добрите бойци в света.", каза Чимаев.

Ще успее ли Чимаев да бие Уитакър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес