Зареждане

Хабиб: Трябва да имаш оръжие вкъщи, за да защитиш семейството си!

Хабиб: Трябва да имаш оръжие вкъщи, за да защитиш семейството си!
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов не се върна в Дагестан с приятеля си Ислам Махачев, след като спечели колана на UFC 280 в Абу Даби. Вместо това "The Eagle" обикаля света, за да присъства на бизнес срещи и да решава бизнес проблеми.

По план той трябваше да отиде в САЩ, където братовчед му Усман се би за титлата на Bellator на 18 ноември, но поради изтекла американска виза това пътуване се провали. Но Хабиб посети Канада, където говори на среща като част от международния си проект "The Legacy Continues".

Това са събития, на които бившият шампион общува с мюсюлмани, като първо отговаря на въпроси на водещите, а след това и на феновете. Този път Нурмагомедов разговаря с мюсюлманската общност в Торонто и излезе с интересна тема - свободното носене на оръжие.

Между другото, тази тема му е добре позната, защото самият Хабиб поне три пъти се появява на снимки с различни огнестрелни оръжия - пистолет, автомат и дори базука. Хабиб вярва, че всеки човек трябва да има оръжие у дома, но да не го носи по улиците.

"Това за оръжието е добър въпрос. Нали знаете аз от къде съм ? Трябва да имате пистолет в Дагестан.  Не знам как е тук в Канада, но в САЩ всеки носи оръжие. 

Ако ме попитате за мнението ми, вярвам, че можете да държите оръжие у дома, за да защитите семейството си. Защото всичко може да се случи на теб, на семейството ти, на децата ти. 

Трябва да се защитите. Но на улицата съм против носенето на оръжие. 

Защото много психопати могат да се разхождат с оръжия. Понякога не харесват някого, понякога можете да станете емоционални и да направите всичко. 

Можете да направите грешка и да убиете човек на база на емоции. 

Но вкъщи си спокоен, тук са ти децата, семейството ти, ако някой нахлуе в къщата ти - добре , пазете се. Но не на улицата. Такова е моето мнение.", сподели Хабиб пред феновете в Канада.

Съгласни ли сте с Хабиб ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес