Зареждане

Хабиб разкри голямата грешка на Конър Макгрегър

Хабиб разкри голямата грешка на Конър Макгрегър
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов твърди, че този път траш толка е изиграл лоша шега на Конър Макгрегър. Голямата звезда на UFC не спираше да говори, че ще убие Дъстин Порие в битката им и ще го изкарват на носилка от клетката.

Кармата обаче е интересно нещо и в битката им Макгрегър си счупи крака и беше изкаран на носилка от залата. "The Notorious" не пропусне да захапе и Нурмагомедов и изля доста обиди по негов адрес. В интервю за ESPN Нурмагомедов реши да поговори за трилогията между Порие и Макгрегър.

Хабиб е гледал битката и реши да ни разкрие голямата грешка на своя върл враг. Ето какво каза Хабиб пред Брет Окамото:

Дъстин каза, че траш толка от страна на Макгрегър е просто шум. Конър не беше себе си. Това беше фалшив Конър Макгрегър. Така мисля. Преди няколко месеца видяхме как той беше добър. Сега обаче опитва да е различен. Изглеждаше фалшиво. Точно заради това този траш толк не проработи над Порие. 

Моето мнение е, че това беше голямата му грешка. Макгрегър загуби толкова много енергия в опит да влезе под кожата на Порие. Не трябва да се фокусираш върху твоя съперник. Защо се фокусираш върху него ? Фокусирай се върху себе си. Трябва да се тренира постоянно, а не само по време на лагер. 

Казал съм на моите хора, че не трябва да се тренира само тогава, когато UFC им дадат битка. По време на лагер 2-3 месеца може само да влезеш в добра форма. След дадена битка трябва да починеш 1 седмица, а след това да започнеш да се подобряваш в залата. Трябва да се тренира постоянно, а не само за битка. 

Повечето от звездите правят така. Те стават известни и имат пари, пътуват по света и тренират само по време на лагер. Те си мислят, че като са шампиони и може да тренират само 2-3 месеца. Това е голяма грешка. 

Съгласни ли сте с Хабиб ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес