Зареждане

Хабиб: Порие бие Макгрегър в 100 от 100 битки

Хабиб: Порие бие Макгрегър в 100 от 100 битки
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов смята, че Дъстин Порие може да бие Конър Макгрегър в 100 от 100 битки. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме трилогията между Макгрегър и Порие, която завърши доста зле. Порие успя да доминира почти през целия рунд и в края на рунда Макгрегър си счупи крака.

Така той загуби за втори път от Порие, но отказа да признае загубата и пожела 4-ти двубой. "The Notorious" ще се възстановява близо година от тежката контузия и не планира да спре с битките.

Той е категоричен, че ще се завърне по-добър, а Дейна Уайт вече загатна, че ще има Порие срещу Макгрегър 4. И докато феновете на Конър вярват, че техния любимец може да победи Порие, то Хабиб ги приземи.

В интервю за ESPN Нурмагомедов каза следното за нови битки между Порие и Макгрегър:

Какво ще се случи в нова битка между тях ? Не мисля, че нещо ще се случи. Съдиите дадоха 10-8 за Порие след първия рунд. Порие смаза Конър Макгрегър в първия рунд. 

Ако Дъстин Порие и Конър Макгрегър се бият 100 пъти, тогава Порие ще го бие 100 пъти. Още веднъж Порие ни показа, че е на различно ниво от Макгрегър в момента. 

Той е на различно ниво заради своя глад и фокус. Този спорт не се интересува от името ти, а от това дали работиш здраво.

Съгласни ли сте с Хабиб ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес