Зареждане

Хабиб: Оливейра да не мисли за мен, а за Махачев

Хабиб: Оливейра да не мисли за мен, а за Махачев
Публикувано на: Декември 16, 2021 в 01:00 ч
Хабиб Нурмагомедов не иска да го сравняват с Чарлз Оливейра. Миналия уикенд Оливейра защити безспорната титла с победа над Дъстин Порие и навлезе в серия от 10 поредни победи. Чарлз чупи рекорди по победи с приключване в UFC и много хора вярват, че ще засенчи Хабиб.

Появяват се спекулации, че Нурмагомедов ще излезе от пенсия, за да се бие с бразилеца, но това няма да се случи. В момента Хабиб си има много различни бизнеси и се е посветил на своята ММА организация, която започна да привлича ММА звезди.

Наскоро Хабиб даде пресконференция и сподели следното за Оливейра и своя приятел Ислам Махачев:

Въпросът тук не е дали има предизвикателство или не. Напуснах, не защото нямах с кого да се бия. Винаги има съперници. Хората винаги ще ни сравняват с Оливейра, разбирам това. Какво мога да кажа. Майк Тайсън беше на върха през 1986 г. и хората го сравняваха с Мохамед Али. 

Винаги казваха: "Кой ще спечели?" Въпреки че Тайсън стана шампион 15 години след Али. Винаги ще бъде така. За Чарлз Оливейра имаме боец, който е близо до него. Те са на една стъпка един от друг. Чарлз има 10 поредни победи, а Махачев има 9 победи. 

Оливейра няма да има нужда да се тревожи за Хабиб, който се пенсионира, пътува по света и върши бизнеса си. Чарлз трябва да мисли за Махачев, който му диша във врата. Мисля, че като цяло е грешно да ме сравняват с него и да казват дали ще се завърна или не. 

Оставете ме на мира, нека поговорим за Махачев и Оливейра. Това е добра битка. Бих искал Оливейра да бие Гейджи, а Махачев да победи Дариуш. В края на годината да гледаме Оливейра - Махачев. Това ще бъде много голяма битка. Интригата ще се завърне, както когато се бих с Гейджи и Конър Макгрегър.

Ще видим ли Оливейра - Махачев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес