Зареждане

Хабиб: Няма как да съм треньор с Макгрегър в TUF, дори да ми дадат 5 милиарда

Хабиб: Няма как да съм треньор с Макгрегър в TUF, дори да ми дадат 5 милиарда
Публикувано на: Октомври 13, 2020 в 08:05 ч
Хабиб Нурмагомедов потвърди, че е отказал оферта на организацията да са треньори с Конър Макгрегър в The Ultimate Fighter. Преди няколко седмици Дейна Уайт сподели тази информация, а Хабиб я потвърди пред Брет Окамото. За непобедения шампион в лека категория сагата с Макгрегър приключи през 2018 година, когато го накара да се предаде и защити титлата си.

"The Eagle" е категоричен, че не би дал шанс на Макгрегър в TUF, дори и да му дават милиарди или дори цялата организация. В края на месеца Хабиб излиза срещу Джъстин Гейджи, за да брани титлата си. Той не вярва, че Макгрегър ще бъде негов съперник, ако защити колана в Абу Даби. Ето какво още каза Хабиб за Макгрегър:

Да сме треньори с Конър Макгрегър в Ultimate Fighter е добре за него, защото ще привлече внимание. Не искам да му давам нещо такова и никога няма да го направя. Няма да го направя, дори за 5 милиарда. Няма да го направя, дори да ми дават цялата компания. За него това е добре, защото ще има много внимание. 

Всичко приключи на 6-ти октомври 2018 година. Приключих всичко с него на тази дата. Имам нови предизвикателства. Преди беше Поарие, а сега е Гейджи. Ще видим какво ще последва. Не мисля, че Макгрегър ще е бъдещ мой съперник.

Конър се готви за битка с Дъстин Поарие тази година и при победа Дейна Уайт може да принуди Хабиб да направи реванш с него.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес