Зареждане

Хабиб: Няма да разочаровам майка си и не планирам да се бия

Хабиб: Няма да разочаровам майка си и не планирам да се бия
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 06:00 ч
Хабиб Нурмагомедов отново си противоречи с нещата, които говори пред Дейна Уайт и пред медиите. "The Eagle" се срещна с президента на UFC преди няколко дни, за да обсъждат неговото бъдеще. Уайт разкри, че Хабиб ще се завърне в клетката, но искал да види нещо специално от неговите колеги в лека категория, които ще се бият този уикенд на UFC 257 в Абу Даби.

Вижте още - Хабиб използва Дейна Уайт, за да направи Махачев шампион

В интервю за Sport24ru Нурмагомедов се обърна на 180 градуса и сподели, че няма да разочарова майка си и не планира в близко бъдеще да се бие в UFC. Това става броени дни след като той и Дейна Уайт се срещнаха на четири очи в Абу Даби.

 
Ето какво още каза той пред Ярослав Степанов:

Нека започнем с това, което мотивира хората. Глад ? Трябва да има мотивация и някакъв глад. В спорта съм от много години и се бия цял живот. Постигнах почти всичко в спорта и няма боец, с когото искам да се бия в момента. Знам, че има много бойци, които искат да правят пари. Аз какво да правя ?

Много хора не искат да разберат моята страна. Нещо трябва да се случи, за да се завърна. В близко бъдеще ще се бият Зубайра, Тагир и Ислам. Имам  много бизнес проекти, които са в ход. Моята ММА организация ще проведе събития на много места в Русия и ОАЕ. Битките ми в клетката не са приоритет.

Тренирам, защото тренировките са удоволствие. Наслаждавам се на всички тренировки. Ако говорим за битки, тогава ще ви кажа, че не са в моите планове. Моята майка е най-ценното, което ми остана. Не ме карайте да правя нещо, което ще я разочарова.

Нямам никакви планове свързани с UFC в близко бъдеще. Дори и не мисля за подготовка за бой. Не ме мъчете и ме оставете да се наслаждавам. Жертвал съм много, за да стигна до това ниво.

Преди няколко дни Рамазан Рабаданов, който е близък до Нурмагомедов сподели, че Хабиб използва Дейна Уайт. Непобедения боец искал да държи титлата възможно най-дълго, за да я предаде на Ислам Махачев. Това ли е целта на Нурмагомедов ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес