Зареждане

Хабиб Нурмагомедов заработил 16 милиона за една година

Хабиб Нурмагомедов заработил 16 милиона за една година
Публикувано на: Юли 1, 2020 в 07:35 ч
Не е тайна, че Хабиб Нурмагомедов е един от най-богатите бойци в UFC. Сумата която обаче той е заработил през изминалата година може да ви изненада.

През годините Хабиб израсна от голяма звезда в Русия до глобална сензация. Битката му с Конър Макгрегър през 2018-та беше емблематична и бе последвана от победа със защита на титлата срещу Дъстин Поире.

 
Изглежда, че упоритата и постоянна работа започва да се отплаща. Според Фобрс, Нурмагомедов е успял да заработи 16.5 милиона долара между 2019-та и началото на 2020-та. Това го вкарва в списъка с едни от най-добре платените атлети.

Не всички пари обаче идват от битките. В действителност едва 6 милиона долара идват от битата му с Поире, които са в допълнение към приходите му от PPV, които не са обявени. Останалата чст е от неговите спонсори като Тойота и Рийбок. Нурмагомедов е търсен и като лектор, от което заработва около 78 000 долара на явяване.


Рядко виждаме ММА бойци да правят толкова много пари, като изключим Конър Макгрегър. Това е само показателно каква звезда е Хабиб Нурмагомедов в световен мащаб.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес