Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Силните глупаци са опасни за останалите

Хабиб Нурмагомедов: Силните глупаци са опасни за останалите
Публикувано на: Февруари 28, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов призовава хората да учат своите деца, че първо трябва да ходят на училище, а след това да тренират. 32-годишния непобеден шампион на UFC в лека категория смята, че поне 20 % от младите трябва да имат мозък, а останалите 80 % да имат мускули.

"The Eagle" успя да стигне върха в ММА и се оттегли с рекорд 29-0 в клетката. За последно той отказа Джъстин Гейджи в края на 2020 година. Хабиб стартира много проекти и финансово е осигурен до живот.

Той има своя ММА организация, ферма, мобилен оператор и връзки с важни хора по цял свят. Наскоро в една от медийните му изяви Нурмагомедов сподели следното за младите:

Трябва да казваме на нашите деца да ходят в залата, но и на училище. Трябва да се учат. Момче на 7-9 години не трябва само да тренира борба. Трябва първо да се учи, а след това да тренира борба. 

Когато един глупав човек стане силен, тогава е опасен за останалите. Трябва поне 20 % от нашите деца да имат мозък, а останалите 80 % да имат мускули. Тези 20 % трябва да са начело. Трябва да учим децата да ходят на училище, а след това да тренират. 

Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес