Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Покорих върха и няма да се бия повече

Хабиб Нурмагомедов: Покорих върха и няма да се бия повече
Публикувано на: Ноември 22, 2020 в 05:00 ч
Хабиб Нурмагомедов ще остане в пенсия, въпреки че Дейна Уайт силно вярва в обратното. 32-годишния дагестанец се срещна с политици в родния си Дагестан и сподели пред медиите, че повече няма какво да доказва. "The Eagle" изпълни своята цел, която беше да стигне до върха.

Миналия месец той успя да победи Джъстин Гейджи и записа статистика 29-0 в ММА. Няколко дни по-късно Нурмагомедов оглави p4p ранглистата на UFC и стана номер 1 в света. Непобедения боец обяви, че се оттегля от ММА, но слухове за негово завръщане все още се появяват.

Това обаче никога няма да спре и Хабиб го осъзнава. Той смята, че винаги ще го ухажват за завръщане, но е категоричен, че такова няма да има. Ето какво сподели Хабиб пред медиите:

Винаги ще има слухове за мое завръщане в ММА. Дейна Уайт и тези, които го заменят винаги ще искат от мен да се бия. Всичко е за парите, гледанията и интереса от страна на медиите. Сигурен съм, че ще продължат да ме преследват. Приключваш една битка, а феновете веднага започват да говорят за следваща. 

Те винаги искат шоуто да продължи. Аз нямам планове да продължа да се бия. Какво ще постигна с още 1 битка ? Ще се появи нов претендент, който е в серия от 7-8 победи. Поредния борец с добър страйкинг. Това е история без край. 

Мога да се бия до 40-45 години като Фьодор Емеляненко, но аз постигнах целта си, която беше да стигна върха. С кого да се бия ? Вече изпълних мисията си. Разбира се, аз съм във върхова форма и мога да изкарам още много пари, но вече имам други цели. Ще изкарвам пари от други места.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес