Зареждане

Хабиб Нурмагомедов не живее в 21-ви век

Хабиб Нурмагомедов не живее в 21-ви век
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 03:00 ч
Руската боксьорка Ангелина Семенова реши да критикува Хабиб Нурмагомедов. Причината за критиката е изказване на Хабиб, в което той твърди, че ринг момичетата са най-ненужните хора в бойните спортове.

"The Eagle" стана обект на много подигравки и критики заради това свое изказване. ММА бойци и фенове атакуваха Нурмагомедов. Същото сториха и две от най-известните октагон момичета в UFC.

Ариани Селесте призова Нурмагомедов за уважение, защото тези момичета работили здраво. Семенова e с рекорд 2-1 в бокса и 0-1 в ММА. Преди 5 години тя се пробва в клетката и загуби с нокаут за по-малко от минута.

В интервю за руските медии Ангелина каза следното по адрес на Хабиб:

Мисля, че Хабиб има старомоден възглед за битките и като цяло за живота. Той трябва да знае, че 21-ви век пристигна. Жените имат еднакви права с мъжете. 

ММА е социален спорт и шоу, в което момичетата около клетката сa черешката на тортата. Време е Хабиб да изостави този сексизъм, който научил в планините в Дагестан. 

Трябва да го направи, ако ще живее в общество, което от много дълго време е различно. Нека си диктува правилата в своята родина. 

В края на краищата развитието ще стигне и до родината му рано или късно. 

Живее ли Хабиб в 21-ви век ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес