Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Не ме интересуват парите в UFC

Хабиб Нурмагомедов: Не ме интересуват парите в UFC
Публикувано на: Юни 29, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов разкри, че Дейна Уайт и UFC все още се надяват, че той ще се завърне в ММА. Голямата звезда от Дагестан се оттегли от ММА в края на 2020 година, след като защити титлата си в лека категория с победа над Джъстин Гейджи.

"The Eagle" спря на върха с рекорд 29-0 в ММА и не планира да се бие повече. Няколко месеца UFC държаха Хабиб в класирането, въпреки че той обяви, че се оттегля. Дейна Уайт няколко пъти излиза на вечери с Нурмагомедов, но така и не успя да го накара да промени решението си.

Хабиб се превърна в голяма звезда точно по времето, в което UFC започнаха да наблягат на Абу Даби. Милиони мюсюлмани по света са фенове на Нурмагомедов и сега той остави UFC без звезда, която да вълнува ислямския свят.

В една от последните си изяви за медиите Нурмагомедов разкри следното: 

Преди няколко дни Али Абделазиз ми се обади и ми каза, че говорил с Дейна Уайт. В техния разговор Уайт казал, че аз никога не съм говорил с него за пари. 

Дейна попитал, защо не се интересувам от това какви пари ще ми даде, за да се завърна. Аз обаче не се интересувам. Вече минах по този път. Казах и направих това, което исках. Взех решението си. Въпреки всичко Дейна и UFC не се отказват. 

Те смятат, че аз искам да вдигна цената и акциите си за бъдещи преговори. Аз се оттеглих, но те смятат, че искам от тях да ми дадат повече пари. Вярвам, че евенатуално ще разберат моето решение. 

Ще видим ли завръщане ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес