Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Може да се бия, но искам нещо интересно

Хабиб Нурмагомедов: Може да се бия, но искам нещо интересно
Публикувано на: Февруари 23, 2021 в 15:00 ч
Непобеденият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов постоянно си противоречи. 32-годишния дагестанец се оттегли от ММА в края на миналата година, след като победи Джъстин Гейджи.

След боя "The Ealge" обяви, че се оттегля от ММА, защото обещал на майка си. В последните месеци Нурмагомедов не спря да говори, че е приключил, но в същото време оставя вратичка за завръщане.

Дейна Уайт явно усеща нещо и все още държи Хабиб на върха в ранглистите на организацията. Двамата ще се срещнат в края на месеца, за да бистрят неговото бъдеще. Наскоро Нурмагомедов даде интервю за руските медии и сподели, че е готов да се върне, но иска нещо интересно в лека категория:

Няма да се бия в полусредна категория и това е сигурно. Това не е моята категория. Когато съм във форма тежа 81 килограма. Какъв е смисъла да тежа 80 кг. във вечерта на боя и да се бия с един от най-великите бойци в историята на полусредна категория ? Аз съм шампион в лека категория. 

Ако се появи интересна опция, тогава ще се бия в лека категория. Няма да се бия с Джордж Сейнт Пиер на 80 килограма. Сейнт Пиер ме мотивира и ме вълнува, но всичко приключи. Той вече е на 40 години. Нека приключим с тази тема. Той е легенда и го харесвам като човек. Сейнт Пиер е достоен представител на ММА. 

Кой според вас е способен на върне Хабиб в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес