Зареждане

Хабиб Нурмагомедов иска битка с Фъргюсън, а след това Джордж Сейнт Пиер

Хабиб Нурмагомедов иска битка с Фъргюсън, а след това Джордж Сейнт Пиер
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 00:36 ч
Хабиб Нурмагомедов е готов с плановете си за бъдещето. Непобедения шампион в лека категория иска да даде на феновете битката, която те искат и чакат дълги години. В своята следващата битка дагестанеца иска да брани пояса срещу Тони Фъргюсън, а след това да се пробва срещу легендарният бивш шампион в две различни категории Джордж Сейнт Пиер.

Ризван Магомедов, който е един от мениджърите на "The Eagle" реши да поговори за това, което следва за неговия боец в клетката и сподели, че главната им цел е Фъргюсън:


Нашия опонент определено е Тони Фъргюсън. Няма друго име, което да го заслужава. Ние искахме да се бием със Сейнт Пиер, но той не се разбира с UFC. Поради тази причина Тони е следващ. Все още не може да се каже, че е на 100%, защото трябва да се подпишат договори. 

Ако от UFC се разберат със Сейнт Пиер, то тогава ще се бием срещу него, но след битката с Тони. В момента не се интересуваме от Макгрегър. Вече казахме нашите условия, за да има такава битка. 

Той трябва да се бие срещу други и да победи. Трябва да покаже, че заслужава. Ще получи реванш, но само ако изпълни условията. Няма как да получи реванш само с говорене на глупости.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес