Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Аллах ме направи шампион

Хабиб Нурмагомедов: Аллах ме направи шампион
Публикувано на: Декември 23, 2021 в 01:00 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че всички негови успехи са дошли, защото така искал Аллах. Дагестанската звезда е световен шампион по самбо и бивш шампион в лека категория на UFC. "The Eagle" е един от най-известните мюсюлмани в света.

Той не спираше да демонстрира, че е силно вярващ и критиките към него не му пречеха. Понякога вярванията на Нурмагомедов му носят критики и хората смятат, че той не живее в 21-ти век. Хабиб се оттегли от ММА преди година с рекорд 29-0 в клетката и 3 поредни защити на титлата в UFC.

Много хора смятат, че той е най-велик в историята на тази дивизия, защото Хабиб доминираше във всяка своя среща. В своя акаунт в социалните мрежи Хабиб пусна видео, в което говори за своя успех и отдаде всичко на Аллах.

Ето какво каза Нурмагомедов:

Много хора правят грешки. Когато станат известни или когато са успешни, те казват: „Това се случи заради ума ми, заради дисциплината ми или заради погледа ми към бизнеса. Ето защо постигнах успех." 

Мисля, че това е много голяма грешка. Ти успя, само защото Аллах го искаше. Ако Аллах иска нещо, Той го дава. Затова станах шампион и постигнах успех. 

Когато хората ми показват уважение, когато хората ме разпознават, не се учудвам, защото когато Аллах иска нещо, то това се случва.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес