Зареждане

Хабиб: Никой не ме е удрял по-здраво от Гейджи

Хабиб: Никой не ме е удрял по-здраво от Гейджи
Публикувано на: Август 7, 2021 в 02:00 ч
Хабиб Нурмагомедов твърди, че никой не го е удрял по-здраво от Джъстин Гейджи. В края на миналата година двамата се биха в бой за обединяване на титлите в лека категория.

Хабиб успя да пресира сериозно Джъстин и го накара да се измори в първия рунд. Във втория Нурмагомедов успя да го свали, приложи му триъгълник, а Гейджи отказа да се предаде и изпадна в безсъзнание.

Така Хабиб защити титлата си и обяви, че се оттегля от ММА с рекорд 29-0 в клетката. Наскоро Нурмагомедов взе участие в подкаста на легендата Майк Тайсън и сподели следното за Гейджи:

Това момче Джъстин Гейджи удря като камион. Никой не ме е удрял по-здраво от Гейджи. Неговите ритници, удари, ляво кроше, дясно кроше, десен ъперкът. Аз го карах да ме удря. 

Влязох с него в клетката и си казах, че ще го отведа в дълбокия океан. Исках да го накарам да се измори в стойка, а след това да го сваля и да го приключа на земята. 

Първо му приложих ключ на ръката, но знаех, че той вероятно няма да се предаде. Това ме накара да променя на триъгълник, защото така той ще заспи и няма да му счупя ръката пред неговите родители.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес