Зареждане

Хабиб: Никога не съм се срещал с Хамзат Чимаев

Хабиб: Никога не съм се срещал с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Май 31, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов не е разочарован от Хамзат Чимаев, който преди време каза, че е готов да го разкъса. "The Eagle" споделя, че никога не е виждал Чимаев на живо, а само няколко пъти са говорили по телефона.

Това е доста интересно твърдение от Хабиб, защото неговият братовчед Абубакар разкри, че са тренирали заедно с Чимаев и са ходили на джамия. Тогава Абубакар захапа Чимаев и го обвини в лицемерие, защото говорил, че са братя и яли на една маса, а след това се обръща на 180 градуса.

В интервю за руските медии Нурмагомедов реши да поговори за Рамзан Кадиров и Чимаев. Ето какво сподели Хабиб за тях, след като двамата го нападнаха преди няколко седмици:

Нямаше разочарование към Хамзат Чимаев. Никога не съм виждал този човек. Говорихме няколко пъти по телефона. Разочарованието се случва, когато очаквате нещо от човек и не го получите. Никога не съм очаквал нищо от този човек. Той има право ако сметне за необходимо да пише. Нека пише. 

Всички тези въпроси са за него. Няма да се занимавам с него. Изказванията на Чимаев и Лобов са различни. Ако той говори, че ще ме победи, тогава няма проблем. Когато обаче някой човек те обиди, тогава трябва да говориш с него.

 Не виждам обида в изказването на Кадиров. Да, той ме нарече проект на UFC, но и шампион. След спечелването на титлата ме критикуваха, че съм я взел от Ал Якуинта. Всички писаха за това. 

Недоброжелатели, които се опитаха да подценят достойнствата ми. Но по времето, когато се биеше с мен, той имаше пет победи и не губеше през последните пет години. Те не са писали за това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес