Зареждане

Хабиб: Не обръщам внимание на идиоти като Конър Макгрегър

Хабиб: Не обръщам внимание на идиоти като Конър Макгрегър
Публикувано на: Ноември 21, 2019 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов не смята за нужно да обръща внимание на неговия бивш опонент Конър Макгрегър, който не спира да настоява за реванш. Миналата година във Вегас непобедения дагестанец победи със събмишън ирландеца и защити титлата си, а след това нападна неговия екип. Това доведе до сериозни наказания и глоби, но за щастие всичко вече е в миналото.

"The Notorious" обаче не е забравил за тази вражда и прави всичко възможно, за да си изкара реванш. Нурмагомедов няма интерес към такъв и вместо Макгрегър, Хабиб е избрал Тони Фъргюсън. В интервю за руските медии шампиона сподели, че според него Макгрегър е идиот и не заслужава внимание:


Ако трябва да съм честен, то тогава ще ви кажа, че Макгрегър не иска да се бие с мен. Защо мисля така ? Това е така, защото го пребих в цели 4 рунда. Аз го бих, удуших го и го накарах да се предаде. Това беше знак, че той не иска да бъде с мен в клетката и иска да го оставя. 

Сега обаче говори, че иска реванш. Той трябва да го заслужи. Конър няма победа вече почти 4 години. Аз трябваше да запиша серия от 10 поредни победи, за да получа шанс. Това не включва 16-те победи, които имат извън UFC. 

Aз си спечелих всяка битка с дела, а не с думи. Двамата сме различни, защото той говори, а аз действам. Той говори, но е напълно различно, когато стане дума за дела. Аз мисля, че Конър е идиот и ние не обръщаме внимание на такива.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес