Зареждане

Хабиб не иска да споменава името на Макгрегър

Хабиб не иска да споменава името на Макгрегър
Публикувано на: Февруари 27, 2020 в 07:00 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов не иска дори да споменава името на бившия си опонент Конър Макгрегър. Двамата имат една от най-големите вражди в ММА и през 2018 година споделиха октагона, а битката им е най-продавана в историята на UFC. Хабиб успя да победи Макгрегър със събмишъни защити титлата си в категорията. По време на пресконференциите станахме свидетели на люти обиди, които Макгрегър изсипа по адрес на Нурмагомедов.

Битката им беше белязана и от много грозни сцени, защото Хабиб прескочи клетката и започна масово меле, в което негови съотборници нападнаха Макгрегър. Враждата им е далеч от приключване и едва ли някога ще има мир. В момента Хабиб се готви за битка с Тони Фъргюсън през април в Бруклин. Срещата им пропада 4 пъти в миналото, но този път UFC се подсигуряват и най-вероятно Макгрегър ще бъде резерва в тази среща.

По време на една от тренировките в AKA, Хабиб и неговия съотборник Даниел Кормие се забавляват и Кормие му говори за битката с Макгрегър. Хабиб се хвали как доминирал, но не споменава името на ирландецът, а се обръща към него с названието - "това момче". Хабиб не е доволен и от Доминик Круз, който беше коментатор в срещата им и се изказа неподготвен. Тогава Хабиб налагаше Макгрегър на земята, а Круз сподели, че Конър го прави с цел, за да измори своя опонент.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес