Зареждане

Хабиб: Написаното от Макгрегър за баща ми е ужасно

Хабиб: Написаното от Макгрегър за баща ми е ужасно
Публикувано на: Август 5, 2021 в 06:00 ч
Хабиб Нурмагомедов разкри, че никога няма да се завърне в ММА. Бившата звезда на UFC в лека категория се оттегли от ММА в края на 2020 година с непобеден рекорд от 29 победи. Той избра да се оттегли на върха и не се поддава на офертите, които Дейна Уайт продължава да му предлага.

"Тhe Eagle" отклони оферта за бой с Джордж Сейнт Пиер и явно нищо не може да го върне в играта. Сега той се е отдал на работа като треньор и помага на своите приятели. Наскоро Конър Макгрегър реши да подклади огъня на враждата между двамата.

"The Notorious" се присмя на Абдулманап Нурмагомедов, който почина преди година след борба с COVID. Maкгрегър написа, че COVID било доброто, а бащата на Хабиб злото. Голямата звезда на UFC загуби доста фенове тази година заради поведението си.

От TMZ издебнаха Нурмагомедов и неговите приятели и го попитаха за завръщане в ММА. Те не пропуснаха да го питат и за написаното от Макгрегър, а Хабиб каза следното пред камерата им:

За мен не е важно да стана треньор на годината, а моите момчета да побеждават. Не, никога няма да се завърна в ММА. 

Не знам дали Конър Макгрегър ще се завърне. Мисля, че той прекрачи границата с последните си коментари. Това, което каза беше ужасно.

Ужасен ли беше коментара от страна на Макгрегър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес