Зареждане

Хабиб: Махачев може да стане по-велик от мен

Хабиб: Махачев може да стане по-велик от мен
Публикувано на: Май 20, 2022 в 13:36 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че Ислам Махачев има потенциала да го надмине като най-велик в леката категория за всички времена. 

Наскоро Нурмагомедов беше интервюиран от TMZ Sports, които го питаха за неговия сънародник. „Орелът“ беше попитан дали смята, че Махачев има каквото е необходимо, за да надмине неговото наследство в леката категория. 

С голяма победа над Чарлз Оливейра за титлата в лека категория и победи над някои млади състезатели от UFC, Нурмагомедов вярва, че Махачев може да направи точно това. 

„Определено е възможно. В момента битка с Оливейра е битка за наследството на Махачев. Защо искам той да се бие с Чарлз Оливейра ? Защото е в серия от 11 победи. 

Ислам е в серия от 10 победи, а Оливейра в серия от 11 победи. UFC никога не правят такива битка. Поредица от 11 победи срещу серия от 10 победи. Трябваше да бъда аз срещу Тони Фъргюсън. 

Разбира се, това никога не се е случи, но сега имаме Ислам и Чарлз. Нека тези момчета се бият. Махачев може да стане най-велик с победи над Оливейра, Дариуш и още няколко от младите.

Той има този потенциал. Махачев е само на 30 години, но UFC трябва да му дадат шанс. Това е сделката."

Какви са шансовете Махачев да надмине Нурмагомедов ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес