Зареждане

Хабиб използва Дейна Уайт, за да направи Махачев шампион

Хабиб използва Дейна Уайт, за да направи Махачев шампион
Публикувано на: Януари 19, 2021 в 14:00 ч
Известният коментатор и приятел на семейство Нурмагомедови Рамазан Рабаданов заяви, че феновете не трябва да очакват възобновяването на спортната кариера на Хабиб Нурмагомедов.

Рабаданов смята, че Хабиб ще държи титлата възможно най-дълго, въпреки че пред Дейна Уайт е казал, че не иска да задръства категорията.

Рамазан вярва, че "The Eagle" ще използва Дейна Уайт, за да направи Ислам Махачев негов наследник на трона в лека категория. Ето какво още сподели той за бъдещето на Нурмагомедов:

Хабиб Нурмагомедов има голяма игра, скрита политика, в която използва Дейна Уайт. Това е голям бизнес. За Нурмагомедов са използвани такива сили, че битка дори от 100 милиона не е целта. 

Не се радвайте, Хабиб няма да се върне. Нурмагомедов е твърде строг по отношение на себе си и думите му. Той няма да наруши обещанието и да отстъпи от думите си в името на славата и милионите.

Хабиб иска неговия най-близък приятел Ислам Махачев да се доближи възможно най-много до шампионската титла и след това да я предаде на своя другар със спокойствие. Това е колан, който Хабиб иска да предаде на Махачев.

Това ли е целта на Нурмагомедов ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес