Зареждане

Хабиб иска Ян - Стърлинг да завърши като в турски сериал

Хабиб иска Ян - Стърлинг да завърши като в турски сериал
Публикувано на: Юли 3, 2021 в 13:00 ч
Хабиб Нурмагомедов иска Пьотр Ян да си върне титлата в категория петел. В началото на март тази година Ян заложи златото си в битка с Алджамейн Стърлинг. В битката им шампиона от Русия доминираше, но в 4-тия рунд направи голяма грешка.

Ян вкара непозволен удар с коляно на Стърлинг, който отказа да продължи и спечели златото с дисквалификация. Сега Ян чака реванш със Стърлинг, който се оперира и планира да се завърне в края на годината.

В една от последните си медийни изяви Нурмагомедов сподели следното за Ян и Стърлинг:

Не искам да стана шампион така, както направи Алджамейн Стърлинг. Мисля, че той го разбира и неговите хора го знаят. Те обаче опитват да го подкрепят и аз ги разбирам. Не искам да съм шампион, който почти загуби, но спечели титлата чрез дисквалификация, защото шампиона наруши правилата. 

Не искам да съдя никого, но не бих искал нещата да са по този начин. Да, Ян направи огромна грешка, която му струва титлата. Ако той обаче си вземе поука, тогава ще има големи ползи. Ян трябва да продължи да тренира, да е гладен и фокусиран. Мисля, че тази година ще му дадат реванш и той го заслужава. 

Мисля, че има нужда от това и то ще му помогне. Пьотр ще намери начин да използва това в негова полза. Ще го видим когато получи реванш и си върне титлата. Мисля, че така трябва да стане. Нещата трябва да станат като в турски сериал, в който винаги има щастлив край.

Ще успее ли Ян да си върне титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес