Зареждане

Хабиб и неговия щаб се прибраха в Русия

Хабиб и неговия щаб се прибраха в Русия
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов и неговите приятели се прибраха в Русия, където ще завършат своя тренировъчен лагер. До преди няколко дни непобедения шампион тренираше в изолация в AKA, но явно е преценил, че най-доброто решение е да се върне в родината си. Новината беше споделена от Ризван Магомедов, който е един от неговите мениджъри.

Хабиб се готви за битка с Тони Фъргюсън, която трябва да се проведе на 18-ти април, но все още не се знае къде, защото от Ню Йорк им отказхаа заради коронавируса. "The Eagle" ще продължи да се готви в Русия и ще чака новини от организацията. Неговия приятел Ислам Махачев, както и братовчед му Умар Нурмагомедов също имат битки в бойната карта UFC 249, която вероятно ще се проведе в Обединените арабски емирства, ако изобщо се стигне до това.

Хабиб пусна снимка в социалните мрежи, на която е с малко момче и пише, че не може да разбере какво става и дали въобще ще има битка. 31-годишния дагестанец е с рекорд 28-0 в ММА и се намира в серия от 12 поредни победи в UFC, в които защити 2 пъти титлата си. Битката с Тони е от голямо значение за него, защото ще го направи най-великия в историята на категорията. За съжаление срещата пропадаше цели 4 пъти и по всичко личи, че може да пропадне и 5-ти път.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес