Зареждане

Хабиб и негови хора заплашвали режисьор

Хабиб и негови хора заплашвали режисьор
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Непобедената ММА звезда Хабиб Нурмагомедов търпи много критики в последните месеци. Преди няколко седмици той отказа да говори за талибаните и сподели, че нищо не го свързва с Афганистан. Това разгневи много негови фенове, които заляха профила му с обиди.

Наложи се Нурмагомедов да се извинява. Хабиб реши да говори и против момичетата около ринга и сподели, че са най-ненужните хора в бойните спортове. Това също му донесе много критики.

Наскоро "The Eagle" си позволи да се подиграва на Конър Макгрегър и на пребит от дагестанци руснак. Излишно е да казваме, че вълната от негативи отново се стовари върху Нурмагомедов, но той сам си е виновен.

Егор Климович, който е руски режисьор реши да припомни случка, която се разиграла преди няколко години в Дагестан. Егор отишъл да снима среща между Хабиб и Олег Тактаров, но нещата не минали по вода.

Ето какво се случило на Климович при посещението на Хабиб в Дагестан:

Отидохме в Дагестан заедно с Тактаров по покана на Нурмагомедов. Там трябваше да има помирение след думите за първия шампион от Русия в UFC. Когато пристигнахме, започнаха проблеми. Намериха старите ми снимки с Конър Макгрегър. 

Исках само да заснема история за среща на двама талантливи спортисти, герои на своето време. Нурмагомедов и приятелите му ме качиха в джип и ме заведоха на разпит. По обичайния им начин, работят в екип срещу един за решаване на проблеми. 

Питаха ме дали съм шпионин на Конър Макгрегър. Те ми взеха оборудването и започнаха да трият кадрите. Не ми хареса че изтриват кадрите, които снимах за филма. Те просто отнеха смартфона ми и ги изтриха пред мен. И всичко това, защото имах снимка с Конър в Инстаграм. 

Този акт няма нищо общо с дагестанското гостоприемство, което е присъщо на традициите на този прекрасен народ. Дори врагът да е пристигнал, той трябва да бъде добре посрещнат. 

По всичко личи, че Хабиб не е това, за което се представя.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес