Зареждане

Хабиб готов да приеме оферта от футболен клуб

Хабиб готов да приеме оферта от футболен клуб
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 05:00 ч
Бившият ММА шампион Хабиб Нурмагомедов разкри, че е получил няколко оферти от футболни клубове. 32-годишният дагестанец мечтае да се пробва на терена, а мераклии за неговия подпис не липсват.

Наскоро Легион Динамо (Махачкала) споделиха, че вече са му изготвили договор и го чакат да каже заплатата си и да подпише с тях. "The Eagle" се оттегли от ММА в края на 2020 година, след като победи Джъстин Гейджи.

Той приключи като шампион с рекорд 29-0 в ММА. Нурмагомедов качи доста килограми, откакто излезе в пенсия и знае, че това ще му е проблем. В своя акаунт във Фейсбук звездата от Дагестан реши да отговаря на въпроси и каза следното за кариера във футбола:

Много футболни отбори ми предлагат договор. Трябва обаче да вляза във форма за футбола, защото е малко по-различно от ММА. Две различни неща са битките в клетката и играта на терена. Ако се появи отбор, който да ми стане интересен, тогава ще приема офертата. Това е детската ми мечта. 

Харесвам ММА и битите. Харесва ми да се състезавам с най-добрите бойци в света. За мен обаче футбола си остава най-добрия спорт. Английската висша лига е номер 1 в света. 

Харесвам двата отбора от Манчестър, както и Ливърпул. Собственика на Манчестър сити ми е приятел. Реал Мадрид е най-добрия отбор. Кристиано Ронадло е най-добрият футболист. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес