Зареждане

Хабиб даде прогноза за битката между Порие и Оливейра

Хабиб даде прогноза за битката между Порие и Оливейра
Публикувано на: Ноември 30, 2021 в 04:00 ч
Бившият безспорен шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов даде прогноза за боя между Чарлз Оливейра и Дъстин Порие. Чарлз ще брани своята титла на UFC 269, което ще се проведе на 11-ти декември в Лас Вегас.

Дъстин за пореден път ще има шанс да спечели, но Оливейра е в голяма серия от победи и няма да е лесно. Порие влиза като фаворит в тази среща и Хабиб смята, че Дъстин има шанс да победи.

Вижте още - Хабиб: Махачев и Дариуш са по-добри от Порие и Гейджи

Нурмагомедов дава 60 на 40 за победа на Порие, но само ако се пази от червената зона на Оливейра. В интервю за ESPN Хабиб реши да поговори за предстоящата битка и каза следното:

Казаха много добри неща за червената зона на Оливейра и съм съгласен с тях. Няма как да влезеш в червената зона на Чарлз. Този човек приключва битките си и е много опасен. 

Мисля, че ако Дъстин Порие го вкара в дълбокия океан, както твърди, тогава Порие ще го победи. Ако обаче Порие реши да бърза, тогава Оливейра има шанс. 

Моето мнение за битката е 60 на 40 за победа на Порие. Така мисля заради неговото кардио и сърце. Чарлз е много, много опасен боец и сега е шампион. 

Оливейра е в серия от 9 поредни победи и победи Тони Фъргюсън. Той успя да приключи 8 от своите съперници и това е интересна битка.

Кой ще победи в боя между Порие и Оливейра ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес